Костојевићи – ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ

Ucesnici takmicenja iz geografijeНајвише успеха имали основци из ОШ "Рајак Павићевић"Ucesnici takmicenja iz geografije

Основна школа „ Душан Јерковић“ из Костојевића била је домаћин овогодишњег општинског такмичења из географије. Сви ученици, који су имали 80 и више бодова, стекли су право наступа на окружном надметању.

У конкуренцији  ђака седмог разреда  прво место припало је Кристијану Радовановићу из ОШ “ Рајак Павићевић“ Бајина Башта. Другопласирана Дуња Карадаревић из исте школе имала је два бода мање. Тијана Марковић са 78  и Михаило Малешевић са 73 бода пласирали су се на треће место. И они су из ОШ“ Рајак Павићевић“ Све их је припремао професор Јан Кунчак.

Међу ученицима осмог разреда три су имала довољно бодова за прво место. Лазар Ђунисијевић и Никола Пајић су из ОШ “ Стеван Јоксимовић“  Рогачица. Лазар је освојио 96, а Никола  93 бода. Данијел Глигић је из ОШ“ Рајак Павићевић“ Бајина Башта. Он је сакупио 90 бодова. Друго место  припало је Марку Јашићу са 86  бодова и Лени Трипковић  са 80 из ОШ“ Рајак Павићевић“. Из исте школе  Огњен Радовановић са 73 бода заузео је треће место. Осмаке из ОШ “Рајак Павићевић“ припремао је  професор Јан Кунчак, а ментор Рогачичана био је професор Марко Николић.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest