Млади кошаркаши Студента гости Црвене звезде

Вредна управа Кошаркашког клуба Студента из Бајине Баште, на челу са председником Милошем Чолићем, у свом програму рада на посебно место ставила је рад са млађим категоријама из којих треба да израсту будући првотимци. Једна од активности из тог програма односи се и на посете већим клубовима, гледање њихових утакмица и одмеравање снага са њиховим вршњацима.

– Омогућили смо нашој групи од 50 младих кошаркаша из Школице кошарке, пионирске и кадетске селекције да са тренерима буду гости Црвене звезде на њеној недавној утакмици против Ефеса из турског града Истанбула која је играна у оквиру  првенства у Евролиги.  Звезда је забележила победу што је још више обрадовало наше дечаке.Тренер Црвене звезде Радоњић и капитен Лазић нашли су времена да нам посвете пажњу – каже председник Студента Милош Чолић.

Милош Чолић и Филип Сунтурлић
Милош Чолић и Филип Сунтурлић

Чолић посебну захвалност  упућује Јанку Станковићу, директору маркетинга у  Црвеној звезди и Филипу Сунтурлићу, ранијем  директору маркетинга и генералном директору тог клуба, који тренутно обавља дужност  директора завршног турнира Фајнал фора Евро лиге.

Бајинобаштани су ишли у Београд о трошку свог клуба, а Црвена звезда им је дала бесплатан улаз на утакмицу.

Млади председник Студента користи сваку прилику да осмисли нове садржаје у раду клуба и тако допринесе његовој афирмацији.

ТУРНИР У БАЈИНОЈ БАШТИ

-У Београду смо договорили наставак и проширење сарадње са црвено-белима. Ми за 21. и 22.мај припремамо кошаркашки турнир за млађе селекције на који ће доћи Црвена звезда и Реал из Кошаркашке академије Милана Гуровића . Осим те две екипе, на турниру ће бити још шест селекција. Реч је о екипама Чачак 94, Шампион, Ивањица, Златибор, Севојно и Студент.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest