Кошарка – СТУДЕНТОВИ ДЕЧАЦИ ЗВЕЗДИНИ ГОСТИ

Млади кошаркаши Студента гости Црвене звездеМлади кошаркаши Студента гости Црвене звездеМлади кошаркаши Студента гости Црвене звезде

Вредна управа Кошаркашког клуба Студента из Бајине Баште, на челу са председником Милошем Чолићем, у свом програму рада на посебно место ставила је рад са млађим категоријама из којих треба да израсту будући првотимци. Једна од активности из тог програма односи се и на посете већим клубовима, гледање њихових утакмица и одмеравање снага са њиховим вршњацима.

– Омогућили смо нашој групи од 50 младих кошаркаша из Школице кошарке, пионирске и кадетске селекције да са тренерима буду гости Црвене звезде на њеној недавној утакмици против Ефеса из турског града Истанбула која је играна у оквиру  првенства у Евролиги.  Звезда је забележила победу што је још више обрадовало наше дечаке.Тренер Црвене звезде Радоњић и капитен Лазић нашли су времена да нам посвете пажњу – каже председник Студента Милош Чолић.

Милош Чолић и Филип Сунтурлић
Милош Чолић и Филип Сунтурлић

Чолић посебну захвалност  упућује Јанку Станковићу, директору маркетинга у  Црвеној звезди и Филипу Сунтурлићу, ранијем  директору маркетинга и генералном директору тог клуба, који тренутно обавља дужност  директора завршног турнира Фајнал фора Евро лиге.

Бајинобаштани су ишли у Београд о трошку свог клуба, а Црвена звезда им је дала бесплатан улаз на утакмицу.

Млади председник Студента користи сваку прилику да осмисли нове садржаје у раду клуба и тако допринесе његовој афирмацији.

ТУРНИР У БАЈИНОЈ БАШТИ

-У Београду смо договорили наставак и проширење сарадње са црвено-белима. Ми за 21. и 22.мај припремамо кошаркашки турнир за млађе селекције на који ће доћи Црвена звезда и Реал из Кошаркашке академије Милана Гуровића . Осим те две екипе, на турниру ће бити још шест селекција. Реч је о екипама Чачак 94, Шампион, Ивањица, Златибор, Севојно и Студент.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest