Под надзором тренера Милутина Станића и његовог новог помоћника  Дарка Миливојевића, КК Студент припреме за ново првенство у Првој регионалној лиги Србије Запад почео је 23 августа. Лига ће бити подељена у две групе од по осам клубова. Прве четири екипе играће плеј оф за прво место, а друге  четири наћи ће се у плеј ауту  где ће се одлучивати о опстанку.

-Искористили смо лето да направимо тим који ће моћи да конкурише за прво место и пласман у Другу лигу Србије. Уједно смо обновили сарадњу са нашим старим спонзорима. Ту су. пре свих, генерални спонзор Роломатик и  Инком. Хвала свима који су нам помагали . Очекујемо и нове фирме које ће се наћи у нашем спонзорском клубу. Нећемо запоставити ни рад са млађим селекцијама. Морам да напоменем одличну сарадњу са КК Слободом из Ужица. Моји сарадници из Управног одбора вредно раде и све што постижемо заједничко је дело  – каже председник клуба Милош Чолић.

Милош Чолић, председник клуба
Милош Чолић, председник клуба

Играчки кадар је промењен у односу на онај из претходне сезоне. Од новајлија ту су плејмејкер Дејан Ћировић  из Прибоја, крило Бошко Чорбић из Златара,  крилни центар Милош Грујичић из ужичке Слободе одакле су и центри Бајазит Алајбеговић, Рајко Матовић  и плејмејкер Перо Богићевић. Од оних који су Студентов дрес носили и до сада ту су  Михаило Селаковић, Васо Кремић, Владимир Пантелић, Петар Марковић и Перо Марковић, Младин Ћубић, Милош Матић, Урош Новаковић и Вук Јелисавчић.  На Алајбеговића неће моћи да се рачуна до краја полусезоне јер је на тренингу сломио руку.

-Радимо добро како би спремни ушли у првенство од кога очекујемо пуно јер су нам амбиције да се боримо за виши ранг. Трудили смо се да што боље уиграмо екипу. Како смо то урадили моћи ћемо делимично да видимо у недељу 10. октобра када на свом терену дочекујемо Црнокосу из Косјерића. Утакмица почиње у 16 часова – каже тренер Студента Милутин Станић.

Тренер Станић истиче да ће им главни конкуренти у трци за прво место бити Лозница, Пријепоље и Ивањица.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

четрнаест + 19 =

Pin It on Pinterest