Кајакаши Дрине на такмичењу у Чачку

После тријумфа на Купу Завидовића, Кајакашки клуб Дрина из Бајине Баште  био је одличан и на наступу у Чачку, одржаном 3. априла 2022. године, где је постао свеукупни победник.

– Честитам нашим учесницима Купа у Чачку. Није лако победити у конкуренцији осам клубова из Србије, Босне и Херцеговине и Северне Македоније. Победа би била сигурно још убедљивија да смо могли да наступимо комплетни. Много нам је недостајао прошлогодишњи првак Србије млади Матеја Лукић- каже новоизабрани председник КК Дрина  Рајко Миливојевић.

Уна Лукић и Невена Стојановић на победничком постољу
Уна Лукић и Невена Стојановић на победничком постољу

У  категорији К 1 пионирке  Уна Лукић освојила је прво место. Невена Стојановић била је друга. У истој категорији Виктор Деспотовић пласирао се на друго место. Млађа пионирка Софија Миливојевић заузела је прво место у тој категорији. Друго место припало је Андрији Ђурђићу, а четврто Андрији  Цветановићу. У кадетском надметању првак је постала  Сара Ђурђић , Урош Марјановић победио је у мушкој конкуренцији, Богдан Ђурић стигао је на циљ трећи, Вељко Чолић четврти. Код јуниора први је Андрија Живановић. У Ц 1, кану трци, Никола Миловановић  био је победник. У сениорској конкуренцији  тријумфовали су Марко Марјановић и Јелена Кнежевић. У ветеранској конкуренцији трећи је био Милутин Лукић.У туристичкој категорији прво мерсто припало је Матији Веизовићу. Стаза за млађе категорије на Западној Морави била је дуга  800 метара, а за старије 5,5 километара.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest