Гитариста групе Рок у поноћ Ацо Ђунисијевић основао нови бенд

Проба са новим бендом

За само неколико година постојања млада музичка група Рок у поноћ из Бајине Баште успела је да се афирмише. После више наступа на фестивалима и у телевизијским емисијама, стекла је статус једне од најперспективнијих музичких група у Србији. Завршетком средње школе, животни путеви су чланове групе одвели на разне стране па је било тешко ускладити нове обавезе са наставком рада у групи.

-Жао ми је што група није могла да настави рад. Провели смо лепе средњошколске године у њој и успели да стекнемо доста музичког знања и искуства. Ја сам животно везан за музику па сам одлучио да у њој останем. Познати  певач Аца Лукас заинтересовао се за моје свирање па ми је предложио да сарађујем са њим. Тражио је да направим нови бенд који би га пратио на наступима- каже врсни соло гитариста Александар Ацо Ђунисијевић.

После договора са Лукасом, Ђунисијевић је кренуо на посао. Оформио је нови бенд у коме су уз њега клавијатуриста Стефан Ристивојевић, бубњар  Никола Нешић и бас гитариста Немања Обрадовић. Прва двојица су из Бајине Баште, Обрадовић је са Златибора. Уследиле су вишемесечне пробе и рад на Лукасовом репертоару. Требало је са њим да отпутују на турнеју у Аустралију, али Лукас није добио визу.

Detalj sa pratnje Ane Nikolic
Сарадња са Аном Николић

– Менаџер Аце Лукаса је уједно и менаџер Ане Николић. Он нам је дао предлог , уз Лукасову сагласност, да за сада пратимо ову нашу познату певачицу. У марту смо је пратили на једном концерту. Била је задовољна како смо то одрадили. Тако је дошло до потписивања уговора са њом. Уследила је вирусна епидемија па су Анини уговорени концерти отказани. Бићемо стрпљиви, проћи ће и ово. У међувремену, обављамо пробе како би били потпуно спремни за време кад ће моћи да се одржавају музички наступи – вели вођа групе Александар Ацо Ђунисијевић.

                                                                                                          М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 14 =

Pin It on Pinterest