Фудбал: Слога убедљива, са 4: 0 савладала Тутин

Sloga - Tutin 01Sloga - Tutin 01

У 29. претпоследњем колу првенства Српске лиге, група Запад фудбалери Слоге су данас пред својим навијачима декласирали Тутин, са четири гола у мрежи  испраћени су гости. А  могло је, према шансама, победа бити и много уверљивија. Серију прелепих голова отворио је Марко Радојевић у 11. минуту када је, после корнера, надвисио одбрамбене играче Тутина и главом лопту сместио у мрежу немоћног Хајровића, На други гол није дуго чекало а лепу акцију ефектно је завршио Лазар Живановић у 14. минуту. Ређале су се промишљене и течне акције а једна од многих завршена је поготком  Николе Веселиновића у 31. минуту. Одавно Слога није играла тако квалитетно као данас, посебно у првом полувремену, када је утакмица практично решена. У наставку играло се нешто спорије а коначан резултат од 4 :0 поставио је у 61. минуту Јован Митровић прецизним ударцем са око 18 метара. Гости  из Тутина су само повремено покушавали да запрете, имали су две-три полушансе а пред крај утакмице погодили су пречку.  Судија Балиновац из Уба није имао тежак задатак и обавио га је коректно.

Слога је утакмицу почела у саставу :Голубовић, Новаковић, Митровић, Живановић, Веселиновић, Ђорђевић, Радојевић, Гудурић, Илић, Филиповић, М. Милосављевић. У другом полувремену тренер Росић увео је у игру Николића, Џелебџића,  Савића и Тешића. 

У последњем колу које се игра наредног викенда Слога је гост Реала у Подунавцима. Након ове и утакмица осталих екипа из доњег дела табеле биће познато ко ће се преселити у нижи ранг такмичења. Слога после овог кола заузима 12. место са 30 бодова. Реал има два бода više и уколико  Слога  победи у Подунавцима претећи ће га на табели.

Р.Б.-  Најзанимљивије детаље са данашње утакмице забележио Милан АНДРИћSloga - Tutin 07

Sloga - Tutin 02

Sloga - Tutin 06Sloga - Tutin 05Sloga - Tutin 04Sloga - Tutin 03

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest