ФК Слога: ПОЛЕТАРЦИ БЛИСТАЛИ У ВИШЕГРАДУ

Слогине селекције на турниру у ВишеградуСлогине селекције на турниру у ВишеградуСлогине селекције на турниру у Вишеграду

Млађе  Слогине селекција  још једном су добро репрезентовале свој клуб и град. Овог пута то су учиниле на Интернационалном „Бамби купу“ одржаном у Вишеграду. Слога је наступила са са четири екипе узраста од 2012-2015. годиште.

Најбољи резултат остварила је најмлађа селекција ( 2015. годиште), коју је водио тренер Дејан Тимотијевић. У конкуренцији седам клубова Слоги је припало прво место након победе у финалу над представником Горажда.

-У финалу смо се за прво место изборили после бољег извођења пенала. Дечаци су били сјајни на свим утакмицама. Домаћин турнира прогласио је нашег Дамјана Ерића за најбољег играча  у узрасниј карегорији 2015. годиште.  Дамјан је годину дана млађи и то показује о каквом се таленту ради- каже Дејан Тимотијевић.

Осим Ерића, у екипи су били:  Борис Танасијевић, Илија Миливојевић, Лука Живановић,  Огњен Ракић,  Вујадин Марковић, Љубица Басуровић,  Данило Катанић и Стефан Митровић..

Sloga u Visegradu 1Sloga u Visegradu 2 (1)

Сeлекције 2012. и 2013. годиште  освојиле су трећа места.  Аврам Станојевић проглашен је за најбољег стрелца, а Аљоша Јашић за најуспешнијег голмана. Дечаке су водили Милорад  Александрић и Дејан Тимотијевић. Слогина селекција 2014. испала је у четвртфиналу. Њу је водио  Душан Ордагић.

„Бамби куп“ окупио је  65 екипа  са око 850 младих фудбалера из Србије, Републике Српске и Федерације БиХ.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest