Филм „Пси умиру сами“ сниман на Тари биће приказан 27.фебруара на 47. ФЕСТ-у

Плакат за филм Пси умиру сами

Дебитантски дугометражни филм редитеља и сценаристе Николе Петровића „Пси умиру сами“ биће приказан 27. фебруара у Комбанк дворани у српском такмичарском програму предстојећег 47. Феста, најавили су дистрибутери.

Улоге у филму тумаче дебитанти Срђан Петровић  и Мина Обрадовић, затим Драган Вујић Вујке, Драгиња Милеуснић, Милош Тимотијевић, Срђан Жика Тодоровић, Никола Шурбановић и Андреј Шепетковски. Виктор је бивши програмер, који напушта хаотични живот престонице и враћа се у породичну кућу на Тари.

Друштво му прави његов најбољи пријатељ, пас Арес. Непланирано Виктор у своју кућу прима Милицу, која је привремено дошла да истражује еколошке проблеме Таре. Милица је дистанцирана и тајновита, али изгледа да се труди да не ремети Викторову изолацију и мир.

Виктор затим сазнаје да  је шеф фирме за коју је годинама радио у Београду убијен. Инспектор Горан Мирковић покушава да  реши ово убиство као последњи случај у својој каријери, који постаје његов најтежи и највећи изазов, и лични и пословни.

Филм је сниман у Београду и на прелепим пределима планине Таре, што овом филму даје додатну визуелну естетику.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest