Хуманитарна приредба – СРЦЕМ ЗА ДЕСПОТА

Srcem ya DespotaU;esnici humanitarne priredbe

 

 

 

 

Диван пример вршњачке и људске солидарности!

 

 

Хуманитарну приредбу, недавно одржану на градском тргу, публика и учесници ће дуго памтити. Ученици четвртог разреда из Основне школе „Свети Сава“ и њихови учитељи, Ранисав Ђокић, Јасминка Митровић, Лепосава Јевтић и Мира Марковић, припремили су одличан програм у коме су сви уживали.

Иницијатива за хуманитарну приредбу потекла је од родитеља ученика четвртог разреда. Прикупљени новац намењен за гардеробу и друге трошкове другарске вечери на крају четвртог разреда дониран је болесном дечаку Деспоту Лазићу. И ова приредба је заправо круна вишегодишње подршке Деспоту од ученика млађих разреда.

Деспотова учитељица из првог разреда Јасминка Митровић покренула је још пре три године акцију „Срцем за Деспота“. Потом су се укључили и учитељи првог и трећег разреда. Акција прикупљања средстава за лечење Деспота реализована је до сада кроз хуманитарне приредбе на крају првог разреда, приредбе за Божић у другом, трећем и четвртом разреду и сада кроз приредбу на крају четвртог разреда.

Диван пример вршњачке и људске солидарности! Учитељица Јасминка Митровић истиче да њени ученици одлазе у посету код Деспота и да га зову на рођенданске прославе.

 

                                                                                                       Соња Ћоровић   

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest