Пријем у Општини

Председница општине Бајина Башта Весна Ђурић и њен помоћник за спорт омладину и туризам Миленко Ордагић приредили су данас (2.јуна) пријем за ученике основних и средњих школа који су имали добре резултате на републичким такмичењима из наставних предмета и спорта.

ВеснаЂурић и Миленко Ордагић
Весна Ђурић и Миленко Ордагић

-Честитам вам успех постигнут на такмичењима од школског до републичког нивоа. Иако је вирусна епидемија пореметила пуно тога у држави па и ваша такмичења, ви сте успели да на најбољи могући начин репрезентујете себе, ваше школе и општину. Није мала ствар бити републички првак или међу најбољима у Србији. Моја је жеља да наставите са успесима и у наредној школској години. Средњошколцима желим успех на пријемним  испитима за упис на факултете, а основцима успешан упис у средње школе. Ви ћете бити позвани на дружење за Дан општине Бајина Башта када ћемо вас и наградити. До тада можемо да вам понудимо организовање једнодневног излета  тамо где ви желите да идете – рекла је председница општине Весна Ђурић.

Ива Живановић
Ива Живановић
Професор Бранко Стевановић
Професор Бранко Стевановић
Заједнички снимак након пријема у Општини
Заједнички снимак након пријема у Општини

Помоћник председника за спорт омладину и туризам Миленко Ордагић уз честитке за остварене резултате на такмичењима истакао је потребу још боље сарадње школа и спортских клубова у којима вежбају и тренирају ученици. Нагласио је да заслуге за бројне успехе бајинобаштанских ђака припадају и њиховим наставницима и тренерима.

У име ученика за пријем у општини захвалила је Ива Живановић, овогодишњи првак Србије у такмичењу из српског језика. У име њихових наставника захвалио је професор Бранко Стевановић  истичући да су резултати утолико значајнији јер су постигнути у сложеним условима.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest