Рад Комисије за расподелу пакета

И ове године Фонд Пензијско- инвалидског осигурања Републике Србије упутио је организацијама пензионера новчану помоћ од које ће бити сачињени пакети са прехрамбеним намирницама и хигијенским средствима за пензионере  чија пензија не прелази месечно износ од 16.884,94 динара. Удружење пензионера Бајина Башта добило је 307.511,68 динара за те намене што је недовољно за све који су се пријавили са испуњеним условима.

– Обавестили смо пензионере о условима и роковима за пријављивање  како би искористили могућност добијања пакета. Јавило се њих 510. Одлучили смо да пакете у вредности три хиљаде динара добије 103 пензионера. – каже председник Удружења пензионера Бајина Башта Недељко Ракић.

Председник УП Недељко Ракић
Председник УП Недељко Ракић

Комисија на челу са Славицом Кордић сачинила је листу поделе пакета по територијалном принципу. Бајиној Башти са Лугом и Вишесавом припада 26 пакета. Бесеровини, Растишту, Јагоштици и Перућцу 9, Рогачици, Зарожју, Гвосцу, Оклецу, Сијерчу,  Својдругу и Љештанском 20,  Солотуши, Пилици, Обајгори, Придолима и Пепељу 15, Костојевићима, Церју, Драксину, Добротину, Јакљу и Јеловику 9, Црвици 4, Бачевцима 5, Дубу, Злодолу, Заглавку  8, Заовинама и Митровцу 2, Рачи и Бушинском Пољу 5 пакета.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest