Тијана Карадаревић пред почетак тренинга

Млада перспективна атлетичарка Аутоцентра из Бајине Баште Тијана Карадаревић марљиво се припрема у Спортском центру „Браћа Милутиновић“. Због корона вируса нека такмичења су отказана, нека су одржана. О томе како је почела овогодишњу сезону и шта је очекује у наредном периоду Тијана Карадаревић каже:

– Имала сам значајно такмичење у Београду. На отвореном првенству нашег главног града за старије јуниоре освојила сам прво место у скоку у даљ. Скочила сам 5 метара и 47 сантиметара. Ускоро ћу наступити на квалификацијама за Куп Србије. То је уједно и првенство уже Србије. После тога следи државно првенство.

Млада гимназијалка успешна је и у скоку у вис, а од  почетка године припрема се и за такмичења у троскоку. Њен тренер професор Јован Ђурић сматра да Тијана има потенцијал за наступе у тој дисциплини.

– Скок у даљ и скок у вис тренирам годинама. Троскоку сам посветила  пажњу у последњих шест месеци. Први наступ у тој дисциплини имала сам у дворани у Београду где сам на првенству Србије за јуниоре заузела треће  место са личним рекордом од 12 метара- вели Тијана Карадаревић.

                                                                                                      М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest