2. „Максимовић куп“- Највише се радовали Ужичани, Бајинобаштани и Ариљци

сА УТАКМИЦЕ фк мАКСИМОВИЋ- сЛОГА , бАЈИНА бАШТАсА УТАКМИЦЕ фк мАКСИМОВИЋ- сЛОГА , бАЈИНА бАШТАсА УТАКМИЦЕ фк мАКСИМОВИЋ- сЛОГА , бАЈИНА бАШТА

Другог дана 2. „Максимовића  купа“ игране су фудбалске утакмице у три узрасне категорије. Било је пуно занимљивих и резултатски неизвесних  окршаја, у неколико случајева одлучивали су пенали. У конкуренцији екипа, у којима су наступили дечаци рођени 2011. године прво место припало је Будућности из Ариља  у чијем саставу је било и неколико играча Слободе из Ужица. Ариљци су бољим извођењем пенала у финалу  савладали Слогу из Бајине Баште  која је важила за фаворита.  Треће место освојио је Рудар из Косовске Митровице.

ФК Будућност - Ариље
ФК Будућност – Ариље
ФК Слога - Бајина Башта
ФК Слога – Бајина Башта
ФК Максимовић са тренером Лазићем
ФК Максимовић са тренером Лазићем
Парни ваљак - Ужице
Парни ваљак – Ужице
Уручење медаља
Уручење медаља

Бајинобаштанска Слога била је најбоља у конкуренцији екипа  2013. годишта.  Друго место  изборила је Дрина из Љубовије, треће  ФК Максимовић. Међу екипама  састављених од играча  рођених 2015. године  победник је Парни ваљак из Ужица.  На друго место пласирала се Слога из Бајине Баште, на треће ОФК ДИФ из Косовске  Митровице.

-Презадовољни смо  како је прошла ова спортска манифестација. Ове године имали смо двадесетак екипа више и око 250  више младих фудбалера из Уже Србије, са Косова и Метохије и Републике Српске.  Укупно је било близу 1.000 фудбалских нада, још толико је било  тренера, представника клубова, родитеља и других гледалаца. Мислим да је то било једно незаборавно фудбалско уживање за све учеснике. Захвалио бих се свима , посебно мом тиму из Организационог одбора, судијама и спонзорима. Истакао бих  велики допринос мојих сарадника Миљана Бодироге, Владимира Лазића, Далибора Филиповића, Аце Божића и координатора Славице Цаце  Злопорубовић – каже, први човек Организационог одбора и иницијатора оснивања „Максимовића купа“. Иван Максимовић.

Текст и фото: М.Андрић

СПОНЗОРИ „ МАКСИМОВИЋ КУПА“

Ову спортску манифестацију су помогли: Општина Бајина Башта,  Дринско -лимске хидроелектране,  ТО Тара-Дрина, Трговина Лазић,  Електроизградња, Звонко Зарић,  СТР Луг, Занатска  радња Херц,  Еко брвнаре,  НП Тара, ЈКП 12. септембар, Хидромакс ББ, Пекара Васић,  Планинарски клуб Тара,превозник Лаки ИН, Војкан Крстић и породица Драгана Ђуровића.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest