OK TARA PRIZNANJA ZA JUBILEJ

 За јубилеј клуба уручена признања најзаслужнијим организацијама и појединцима

 Одбојкашки клуб Тара јуче је ( 8. јуна )  прославио 20 година од оснивања клуба. Давне 1998 године, на иницијативу доктора Драгана Максимовића, Адама Стефановића, тренера Слободана Ћурчије и Миље Петровић,  основан је  одбојкашки клуб.

           У петак 1. Јуна,  пре фестивала одбојке, заслужним  колективима и појединцима уручене су плакете и захвалнице.Општини Бајина Башта уручена је плакета , а председница Скупштине општине Бајина Башта Весна Ђурић  захвалила је  клубу,поже лела му још много година рада и успеха и обећала да ће и даље локална самоупправа подржавати рад овог спортског колектива.

За помоћ у раду плакету су добили Спортски савез Бајине Баште и преко 30 фирми и установа  које су у протеклим годинама помагале  рад клуба. Оснивачима клуба, бившем тренеру  Драгану Павловићу и  председнику Зорану Јездићу, проф.Властимиру Милошевићу  такође су уручене  плакете.

Проф. Миљи , Петровић, Милану Ивановићу и Митру Јосиповићу, као оснивачима одбојкашког спорта у нашој општини указана је посебна част на овој свечаности.

После  ове свечаности  фестивал одбојке отворио је Ненад Лечић, члан Општинског већа задужен за спорт. На фестивалу је учествовало  око 200 дечака и девојчица  који су одбојку играли  до вечерњих сати. Сваки учесник добио је од клуба на поклон мајицу.

Поводом  овог јубилеја прошлог викенда одржани су  турнири  млађих пионирки у суботу и кадеткиња у недељу. У  најмлађој такмичарској селекцији клуба прво место припало је Осечини, друго Тари,т реће ЖОК Љубовија, а четврто Тамнава Коцељева.  Код кадеткиња прво место је заузела Тара, друго Слобода С из Чачка, треће ЖОК Братунац.

М.Јевтић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest