ОШ „Свети Сава“ партнер друге међународне педагошке конференције

ОШ Бајина Башта - МоскваОШ Бајина Башта - Москва
ОШ  “ Свети Сава“ из Бајине Баште је била партнер Друге међународне  педагошке конференције „Припрема кадрова за дигиталну економику“, која је одржана у 24 земље, 15.октобра 2020. године. Органозатор је било ДОО „Међународни образовни клуб“ из подршку Росотрудничества- државног органа извршне власти РФ.
На конференцији је било више од 500 учесника у Москви, преко 16000 онлајн учесника, 42 тима педагога са учешћем у Стратешком заседању, 34 платформе за лично учешће у конференцији, 6 формата активности на конференцији и 62 спикера и модератора.
ОШ "Свети Сава" - Конференција
Школу је представљала професорка руског језика Олгица Филиповић, учествујући са видео снимком примене дигиталних технологија на часовима руског. Поносни смо на ову сарадњу која је пружила нова знања из области односа породице и школе у условима дигиталног образовања.
Конференција - МОсква - Олгица
Тематика конференције је врло актуелна и укључује све учеснике образовног процеса, приказује нове дигиталне технологије при основној припреми, нове комплексне технологије, средства практичне примене и нова помоћна средства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest