Мане Марчета ускоро излази из болнице

 

Мане Марчета успешно се опоравља од покушаја убиства, који је непозната особа учинила у петак у вечерњим сатима, испред Марчетиног стана на Вождовцу. Упуцан је с два метка у леђа, одмах оперисан у Клиничком центру и сада се успешно опоравља.

Мане звучи добро, оптимистично, али нема идеју ко би могао стајати иза овог монструозног недела.

Мане Марчета излази из болнице
Мане Марчета у болници

„Стајао је у мраку и носио маску. После првог метка кренуо сам да бежим ка стану, он је трчао за мном и пуцао. У први мах сам помислио да су гумени меци, јер нисам осећао ништа. Дошао сам у стан и комшијама рекао да зову полицију. Једино сам осећао бол у грудима. Полиција и Хитна су брзо стигле, а онда је утврђено да сам погођен с два метка. Био сам свестан и мобилан, све док нисмо стигли у Ургентни. Рекли су ми да легнем потрбушке и од тада више нисам био свестан ничега. Сада сам добро, планирам да се добро одморим, па ћемо видети за даље“, рекао је Мане за наш сајт.

Њему је одстрањен десни бубрег и зашивена јетра. Моћи ће да води свој клуб „Марчета тим“, али је са спортском каријером завршено.

Наиме, он је планирао да се врати у ринг и одради неколико рејтинг мечева ове године, али после ове ситуације, која срећом није имала трагичне последице, од тога неће бити ништа.

 

                         Извор:  Жељко Чачија– Портал У клинчу

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *