У Националном парку Тара – СНИМА СЕ ФИЛМ „ИЗОЛАЦИЈА“

 

У Националном парку Тара у току је снимање филма „Изолација“ редитеља Марка Бацковића са Милошем Биковићем у главној улози.

Редитељ Марко Бацковић, се код нас прославио биоскопским хитом, комедијом “Такси блуз”, а сценарио за овај филм потписује заједно са Марком Јоцићем. Према речима редитеља овај филм требало би да буде спој европског и америчког  жанровског филма, узимајући најбоље елементе ових школа у специфичној сублимацији.

“Изолација” је психолошки трилер, прича прати Јована, младог биолога који добија посао надгледања миграција животиња и одржавања истраживачке опреме дубоко у ненасељеној шуми, а игра га Милош Биковић, који је уз Марка Јоцића и продуцент овог филма. Јован је пун ентузијазма, смештен је на удаљеној планини, далеко од цивилизације, у дрвеној колиби преуређеној у научну станицу, и посвећено води рачуна о камерама које снимају дивље животиње.

На снимцима се у једном тренутку појављује мистериозни човек за кога почиње да сумња да га уходи, и како време у изолацији буде одмицало, Јован ће бити сведок ноћних посета, чудних телефонских позива и необјашњивих звукова који ће почети да буде његову параноју и страх. Суочен са нејасном претњом, више неће бити сигуран да ли је оно што му се дешава реалност или плод страха, а тачка његовог менталног пуцања почеће када види убиство у шуми…

Поред Биковића, ликове јунака овог психолошког трилера играју и Аница Добра, Миодраг Мики Крстовић, Младен Андрејевић, Марко Мак Пантелић…

У ауторској екипи су и директор фотографије Ђорђе Стојиљковић, монтажерка Андријана Крчмар, сценографкиња Сања Булат, костимографкиња Јелена Ђорђевић, маскерка Петра Мацура и композитор Никола Јеремић, а “Изолацију” је подржао ФЦС, на конкурсу 2019. године.

Извор: НП Тара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest