Такмичење из математике – Тијана Марковић и Андреј Милутиновић максимално

matematikamatematika

На овогодишњем општинском такмичењу ученика основних школа из математике показани су врло добри резултати. Домаћин је била ОШ “ Свети Сава“

Професори математике
Професори математике задовољни успехом својих ученика

У конкуренцији 13 такмичара осмог разреда прво место  освојила је Теодора Радека из ОШ „ Рајак Павићевић“. Она је имала 81 бод. Друго место припало је Нађи Станковић из исте школе. Та школа је освојила и два трећа места,Теодора Милекић и Огњен Лазић. Ученике су припремали професори Петар Драгојловић и Душан Миловановић. Ива Живановић из ОШ “ Свети Сава“ , коју је припремала професорка Зорица Бодирога, за 43 освојена бода заслужила је похвалу..

У конкуренцији седмака надметало се 10 ученика. Победник је Андреа Крњић из ОШ “Свети Сава“ са 60 бодова. Њен ментор је професорка Зорица Бодирога. Теодори Благојевић и Александру Симићу из ОШ „ Рајак Павићевић“ припало је друго и треће место. Припремали су их Марина Јелисавчић и Марина Караклић.

Међу шестацима прво место заузела је Тијана Марковић, ментор Душан Миловановић, из ОШ “ Рајак Павићевић“ са 100 бодова. Вук Ивановић и Иван Николић из ОШ “ Свети Сава“, ментор  Дубравка Лечић, освојили су друго место. Михаилу Малешевићу припало је треће место. Он је ученик ОШ “ Рајак Павићевић“. Припремао га је Душан Миловановић. Невена Секулић ОШ „ Душан Јерковић“ Костојевићи, Ана Јаковљевић и Денис Мандић ОШ „Свети Сава“ добили су похвале. Припремали су их Љиљана Јанковић и Дубравка Лечић.

Ђурђина Вранић из ОШ “Рајак Павићевић“ била је најбоља у конкуренцији 11 ученика петог разреда. На друго место пласирали  се Вук Сарић из исте школе и Огњен Бајић из  ОШ „ Свети Сава“.  Припремали су их Марина Караклић и Данијела Марковић. Давид Марковић донео је треће место  ОШ“ Стеван Јоксимовић“ из Рогачице. Ментор му је био Драган Вукашиновић. Похвале су припале Анђелији Тешић и Јовани  Пајић из ОШ “ Свети Сава“. Ментор им је била Данијела Марковић.

Са освојених 77 бодова четвртаци  Милица Спасојевић и Димитрије Марковић из ОШ „ Рајак Павићевић“ поделили су прво место. Припремала их је Ана Баштовановић. Димитрије Лончар и Андрија  Васиљевић из исте школе стигли су до другог места, као и Лука Леонтијевић, Урош Бодирога и Сара Јовановић из ОШ „ Свети Сава“. Њихови ментори су  Ана Баштовановић, Наташа Јовановић,  Наташа Маринковић и Весна Јовановић. Лана Симић из  ОШ „ Рајак Павићевић“ и Алекса Митровић из ОШ  „Свети Сава“ заузели су трећа места, ментори су им Наташа Марјановић и Наташа Маринковић. Шест ученика освојили су похвалу.

Ученик трећег разреда ОШ „ Рајак Павићевић“ Андреј Милутиновић имао је свих 100 бодова и заузео прво место у надметању ђака трећака.. Магдалени Радовановић из ОШ „Свети Сава“ такође је припало прво место са 90 бодова. Ментори су им Ана Ђокић Стаменић и Јасминка Митровић. Страхиња Стаменић, Давид Антић, Мара Симић из ОШ „ Рајак Павићевић „ освајачи су другог места као и Владан Бешлић из ОШ „ Свети Сава“. Припремали су их Ана Ђокић Стаменић, Вера Радуловић, Јасминка  Митровић и Снежана Тришић Јевтић. Осам ученика имало је довољно бодова за похвалу.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest