Са кроса

По традицији Дечија недеља, која је трајала од 3-9. октобра, обележена је богатим програмима у основним школама  и Предшколској установи Невен. Ђаци и предшколци исказивали су своје умеће у области спорта, ликовне културе и глуме.Ишли су на излете и посете другим установама, слушали су и предавања из области права детета. Тако, на пример, ученици ОШ“ Свети Сава“ имали су Балонијаду у Парку ћирилице. Ђаци из ОШ“ Рајак Павићевић“ прошетали су до Кућице на Дрини, а њихови вршњаци из ОШ“ Стеван Јоксимовић“ Рогачица до ушћа речице Рогачице у Дрину.  Ђаци из ОШ“ Душан Јерковић“ Костојевићи  уживали су у спортским такмичењима.

Изузетно лепу  Дечију недељу имала је Предшколска установа Невен.

Са дечјег маскенбалаDetalj sa balonijade (1)

-Наш колектив потрудио се да припреми и реализује разноврстан програм прикладан деци предшколског узраста.  Позориште из Новог Сада  извело је представу „  Морско-бродска заврзлама“. У Спортском центру „ Браћа Милутиновић“ имали смо крос такмичење,. У Градској хали приредили смо маскенбал, уприличили смо ликовне активности и Дан отворених врата – каже Раденка Лазић, директорка Предшколске установе Невен.

У тој установи имали су у старијим групама деце  манифестацију „Бакин колач“. Деца, која спадају у средњу групу, су прикупљала средства за хигијену . Све што су прикупила, однела су у Црвени крст Бајина Башта.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest