Димитријевић са тренером Бошњаком

За Александра Димитријевића „ Ацу Лауду“ из Бајине Баште  с правом кажу да је изузетно успешан  без обзира да ли се нечим бави професионално или аматерски. Некадашњи одлични рецепционар у хотелу Оморика на Тари, данас је исто тако успешан и као управник хотела Бели бор. Као аутомобилиста остваривао је врхунске резултате, а последњих година посветио се бициклизму. Возач је Хајдука из Куле. Овог пролећа  у Купу Србије одржаном у Краљеву наступио је у сениорској класи Елита  на друмској трци.

– Кружна  стаза  је била дуга 91 километара. Возило се 18 кругова. Изузетно сам задовољан јер сам успео да остварим мој највећи успех, пласирао сам се у топ 10 у Србији. Пуно заслуга за то има мој професионални тренер  Митар Бошњак. Он ми је до детаља испланирао тренинге, давао упутства, бодрио –  каже Александар.

Димитријевић на челу колоне
Димитријевић на челу колоне

Димитријевић има шест тренинга током седмице у које спада и 16 часова вожње по бајинобаштанском крају.

–  Сада се припремам за наступ у друмској трци која ће се такође возити у Краљеву у оквиру државног првенства. Надам се да ћу и ту бити успешан. Много очекујем од међународне трке на Јахорини . Морам да се захвалим тренеру Митру Бошњаку и Бициклистичком клубу Хајдуку из Куле који ми је спонзор, без њега не бих могао да обезбедим средства неопходна за бављење овим спортом – истиче Александар Димитријевић

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *