Бајина Башта: Пензионери славили Српску Нову годинуПензионери Бајине БаштеПензионери Бајине Баште на дочеку Српске Нове године

Удружење пензионера Бајина Башта од пре четири године организује дочек Српске Нове године за своје чланове, али и друга удружења из Србије и Републике Српске.

Бајина Башта: Пензионери славили Српску Нову годину
Недељко Ракић и Божо Алексић

Тако је било и ове године. У сали Томекс 13. јануара у 18 часова окупило се 160 пензионера из Бајине Баште и 210 њих из Шапца, Ужица, Ариља, Нове Вароши, Власенице, Зворника, Шековића, Милића, Сребренице и Братунца.

У име домаћина дочека Српске Нове године њене учеснике поздравили су председник Удружења пензионера Бајина Башта Недељко Ракић и члан Организационог одбора Божо Алексић.

– Драго нам је што се окупио велики број лица трећег доба из Србије и Републике Српске на дочеку Српске Нове године. Ови сусрети су више од дочека па ћемо се трудити да се они организују и наредних година. Посебно захваљујемо удружењима из Републике Српске која у све већем броју долазе на ту свечаност – каже Недељко Ракић, председник Удружења пензионера Бајина Башта.

Пензионери из Милића
Пензионери из Милића
Пензионери из Сребренице
Пензионери из Сребренице

Уз вечеру, пиће, песму, игру и оркестар Флеш, славило се до иза поноћи.

Текст и фото: М. Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest