Добитници признања на Дан Удружења

Одржавањем свечане седнице Скупштине и доделом признања , обележен је 12. септембар Дан Удружења пензионера Бајина Башта. Председник Недељко Ракић укратко је подсетио на активности у текућој години. Истакао је да се у условима вирусне епидемије урадило доста. Похвале на рачун Удружења пензионера изрекли су Милорад Мандић и Спасоје Илић.

Признање МО Костојевићи
Признање МО Костојевићи

За заслуге у унапређењу рада Удружења пензионера Бајина Башта плакете су добили Славица Кордић, Милан Андрић, Петар Јеремић,  Тадић, Марија Теифановић, Мира Јелисавчић и Божидар Алексић.   Плакете су добили и Одбор за спорт и рекреацију као најуспешнији одбор у Удружењу и Месни одбор пензионера Костојевићи као најактивнији  међу месним одборима. У име добитника признања захвалила је Зорица Тадић.

Гост на Дану пензионера Бајине Баште била је делегација УБНОР-а Бајина Башта. Вршилац дужности председника Ратомир Матић честитао је пензионерима њихов дан.

Detalj sa Skupstine UP-

Председник УП Бајина Башта Недељко Ракић захвалио је на честитки и   подржао иницијативу УБНОР-а да се на Трга Душана Јерковића врати његов споменик и споменик палим борцима и жртвама фашистичког терора у Другом светском рату.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest