Решењем Министарства образовања, науке и технолошког развоја Републике Србије, Раденка  Рада Лазић, главна васпитачица,  постављена  је 10. новембра за вршиоца дужности директора Предшколске установе Невен из Бајине Баште. Она ће на тој дужности остати шест месеци. У међувремену биће расписан конкурс за избор директора те установе на период од четири године.

Radinka Lazic primila je duznost od Vesne Lestarevic
Примопредаја дужности:Раденка Лазић и Весна Лештаревић

Раденка Лазић има искуство у раду вртића Невен од 34 године. Почела је да ради у тој установи као млада васпитачица на Митровцу. важи за примерног радника.  На дужности в.д. директора Предшколске установе Невен дошла је после одласка у пензију директорке Весне Лештаревић која је читав радни век провела у истој установи.

Пре одласка у пензију Весне Лештаревић, у законском року  је расписан  конкурс за избор директора Предшколске установе Невен. На конкурс су се јавила два кандидата из реда запослених у тој установи. Један кандидат добио је 19 гласова, други 4. Неважећих листића било је 40. Због тога је морао бити постављен вршилац дужности директора на шест месеци.

М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest