ПУ "Невен" Бајина Башта ПУ "Невен" Бајина Башта

Предшколска установа Невен из Бајине Баште једна је од 50 изабраних од стране Европске уније која ће почети да ради по „Супер“ програму. После три године, тај програм биће уведен у све вртиће у Србији.

-Kао огледни вртић за нове основе предшколског програма Европске уније имаћемо могућност да знатно унапредимо рад. У ту сврху добићемо намештај са рачунаирима, пројекторима, камерама, фото- апаратима и 140 кревета. Наш је задатак да се образујемо како би могли примењивати најсавременији програм за предшколско образовање- каже директорка Предшколске установе Невен Весна Лештаревић.

                                    ПОстављање нове ограде у Вртићу „НЕВЕН“

У новој школској години ова установа уписала је 600 деце. На листи чекања остало их је око сто. Током лета урађено је више послова да би се створили бољи и безбеднији услови за рад. Kомплетно је реновирана дистрибутивна кухиња и набављена нова опрема. У свим ходницима постављене су камере. Од Министарства правде добијено је 1,8 милиона динара. Захваљујући тим средствима, набављени су нови спортски реквизити, клупе, постављена је нова ограда, а стара репарирана. Инсталирана су два рефлектора и уграђене видео- камере за ноћ.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest