Предузеће „Радмонт“ из Бајине Баште успешно је завршило реконструкцију централне зграде Предшколске установе Невен.  Обложена је термо изолационим материјалом па је потом стављена фасада. Промењена је и сва столарија. Урађено је побољшање  централног грејања. У радове је уложено 24 милиона динара. Са републичког нивоа стигло је 16 ,а  8 милиона динара дала је локална самоуправа.

-Радови су изведени квалитетно и по планираној динамици. Дугујемо захвалност предузећу „Радмонд“ јер нам је гратис урадило неколико  послова који нису били планирани пројектном документацијом. Сада су услови за рад и боравак у нашој установи много бољи – каже директорка  Предшколске установе Невен Раденка Лазић и додаје:

– Девет наших  радника има разлог за велико задовољство. Они су потписали  уговоре о сталном радном односу. Ради се о радницима који 13 година раде по уговорима на одређено време. Реч је о пет васпитачица, две медицинске сестре, једном педагогу и једној спремачици.

Директорка Лазић  истиче да је установа  добила вредан поклон од 1,8 милиона динара од Министарства правде након што је прошао њихов пројекат “ Пружимо корак унапред“. Од тих средстава купљен је намештај и шест лап топова са штампачима.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest