Измене у саобраћају у време одржавања вашара „Цар Константин“

Policija_STOP (2Policija_STOP (2

 

Oдељење за инспекцијске послове и комуналне делатности општинске управе Бајина Башта, решавајући по службеној дужности, а на основу члана 136. Закона о општем управном поступку („Сл. гласник РС, бр. 18/2016 и 95/2018 аут. тумачење ), члана 123. -125. Закона о безбедности саобраћаја на путевима ( „Сл. гласник РС“, бр. 41/2009, 53/2010, 101/2011, 55/2014, 96/2015 и 24/2018 ), члана 21. Одлуке о пијацама ( „Сл. лист општине Бајина Башта“,бр.14/2019 ) и члана 35-37 Одлуке о техничком регулисању саобраћаја у насељима на територији општине Бајина Башта ( „Сл. лист општине Бајина Башта“, бр.4/2010,  6/2011 и 4/2019 ), доноси:

 

Р Е Ш Е Њ Е

 

ПРИВРЕМЕНО СЕ регулише саобраћај за време одржавања народног вашара „Цар Константин“ у петак, 03.06.2022. године, у времену од 06 до 17 часова, на тај начин што се:

  1. затвара за саобраћај моторних возила део улице Рачанских бораца, од раскрснице са улицом Миленка Топаловића до раскрснице са улицом Дринском,
  2. затвара за саобраћај моторних возила део улице Алексе Шантића од раскрснице са улицом Рачанских бораца до краја улице, гледајући из правца улице Кнеза Александра Карађорђевића,
  3. део улице Рачанских бораца проглашава слепим путем од раскрснице са улицом Браће Чучковића до раскрснице са улицом Дринском,
  4. део улице Кнеза Александра Карађорђевића проглашава слепим путем од раскрснице са улицом Миленка Топаловића до раскрснице улице Степе Степановића са улицом Рачанских бораца, као и од раскрснице са улицом Миленка Топаловића до раскрснице улице Алексе Шантића са улицом Рачанских бораца,
  5. затвара за саобраћај моторних возила део улице Степе Степановића од раскрснице са улицом Рачанских бораца до краја улице, гледајући из правца улице Кнеза Александра Карађорђевића.
  6. затварају се за саобраћај теретних возила преко 3,5 тоне, улица Кнеза Милана Обреновића од раскрснице са улицом Драгољуба Бешлића Шабана ка центру града, улица Драгутина Мирковића, улица Браће Чучковића и улица Рачанских бораца.

Од забране из става 1. овог решења, изузимају се власници тезги на вашару и станари из затвореног дела улице Рачанских бораца као и улица до којих се долази из затвореног дела улице Рачанских бораца, а то су  улице: Јернеја Копитара, Алексе Шантића, Степе Степановића и Филипа Вишњића.

ОБАВЕЗУЈЕ СЕ општинска управа Бајина Башта, да:- изврши техничко регулисање саобраћаја, у улицама наведеним у ставу 1. овог решења, а по завршетку вашара улицу врати у првобитно стање, – најкасније 48 часова пре затварања улица за саобраћај о томе обавести јавност путем средстава јавног информисања.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest