Слогин први тренинг

 

Припреме фудбалера Слоге
Пред први тренинг: Играчи Слоге са тренером Владиславом Росићем

 

Краћим радним састанком, на коме су председник клуба Предраг Живковић и тренер Владислав Росић поздравили играче и изнели циљеве за пролећну сезону, и првим тренингом, Слога је 5. фебруара почела припреме за наставак првенства у Западно-моравској зони.

-Јесенас сте играли добро, сакупили доста бодова и заузели 3. место. Околности су такве да на пролеће нећемо ништа јурити. Не можемо на врх, али ни опстанак није угрожен. Млади играчи из омладинског погона, и пар њих из кадетског тима, добиће прилику да конкуришу за први тим-каже председник Слоге Предраг Живковић.

Фудбалери Слоге почели припреме за првенство
Договор у свлачионици

Тренер Росић неће моћи да рачуна на три играча који су јесенас носили Слогин дрес. Душан Јанковић је отишао у Јасен из Бродарева, Марко Костадиновић у Чајетину, а Никола Станић одлази да живи у  Београду.

-Трудићемо се да обавимо коректно припреме и да на пролеће бележимо добре резултате. Нисмо ничим оптерећени па је то прилика да млађи играчи добију више простора. За неколико дана имаћемо прву контролну утакмицу. На терену са вештачком травом угостићемо Дрину из Љубовије-вели тренер Владислав Росић.

                                                                                                                             Текст  фото: М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

три × три =

Pin It on Pinterest