Мали спортови: Победа Студента, порази Таре и Дрине

ОК Тара - ОК Техничар

У такозваним малим спортовима минулог викенда првенствене утакмице имала су три бајинобаштанска клуба. Кошаркаши Студента победили су ККМО 015 из Шапца на свом трену са 61:55 у првом колу Прве регионалне лиге Србије – група Запад. Бајинобаштанима је припала прва и четврта четвртина, гостима остале две. На 50 секунди пре краја Пантелић је повећао предност на пет поена разлике што је за Шапчане било недостижно.

 Екипа КК Студент
Екипа КК Студент

На овој утакмици своје дебитантске минуте је имао момак од 14 година, Марко Спасојевић. Председник клуба Милош Чолић истиче добру игру Студента нарочито у првој четвртини коју је добио са 11 поена разлике. Студенти су у другом полувремену у једном моменту имали предност од 14 поена.

Detalj sa utakmice Drina- Sloboda
Чачанке славиле у гостима

У Другој одбојкашкој лиги Србије – група Запад,  играле су првенствене утакмице на свом терену Тара и Дрина. Тара је поражена од Техничара из Краљева. Било је 1:3 у сетовима.
– Добили смо први сет, после су квалитетније гошће из Краљева доминирале и стигле до победе. Мислим да је ова Лига крупан залогај за нас, али се нећемо предати. Настојаћемо да остваримо што боље резултате – каже председник Таре Дејан Холендер.
Дрина је поражена истим резултатом од Слободе из Чачка. Бајинобаштанке су добиле други сет.
Било је тесно у свим сетовима, али је Слобода заслужено победила. Гошће су доминирале висином и то је била њихова одлучујућа предност на овој утакмици. Вероватно ће са Борцем и Мокром гором Слобода водити главну реч у Лиги-истиче тренер Дрине Зоран Јекић.
Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

петнаест − седам =

Pin It on Pinterest