Богдан Ђурић, Матеја Лукић и Урош Марјановић, државни прваци у трци 3 x К 1

После одличних резултата у спусту, дисциплина спринт, на првенству Стбије, Кајак клуб Дрина из Бајине Баште био је одличан и на државном првенству у дисциплини класик.

-Такмичење је одржано у Маглићу на Ибру. Наши такмичари су доминирали у сениорској и кадетској конкуренцији, а у јуниорској и пионирској припала су им друга места у укупном пласману. У конкуренцији клубова Дрина је освојила 1. место са 95 бодова, други је Ибар са 87, а трећи Чачак са 33 бода. Све честитке нашим такмичарима и њиховим тренерима за успех на првенству Србије у кајаку на дивљим водама – каже први човек Дрине, неуморни председник Милутин Лукић.

Sara Djurdjic, Una LUkic i Viktor Despotovic
Сара Ђурђић, Уна Лукић и Виктор Деспотовић

Марко Марјановић победио је у сениорској трци К 1, Бобану Савићу припало је 4. место. У тимској вожњи  Дринина екипа , Марко Марјановић, Бобан Савић, Марко Јовић, такође  је освојила прво место.

У јуниорској конкуренцији Марко Јовић пласирао се на прво место, а Милан Максимовић на шесто. У кадетској конкуренцији првак државе постао је Андрија Живановић. Никола Миловановић заузео је треће, Вељко Чолић четврто место. Никола Миловановић победио је и у трци Ц 1 у надметању кануиста.

У пионирској конкуренцији у трци К 1 Урош Марјановић  је заузео прво место, Богдан Ђурић  друго, Матеја Лукић пето. Њих тројица чинили су тим који је тријумфовао у трци 3 x К. И пионирке су биле успешне. Сара Ђурђић је вицешампион државе, а Уна Лукић изборила је треће место.

Очекује се да ће КК Дрина понети назив најбољег клуба у Србији у кајаку на дивљим водама за 2020. годину.

Detalj sa skromne proslave u klubu
Успех такмичара обележен скромном прославом у клупским просторијама

Успех на првенству Србије у спринту и класику скромно је прослављен у клупским просторијама заједно са доживотним почасним председником Миланом Мандићем.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × пет =

Pin It on Pinterest