Радост Божића двоструког стрелаца

 

Спортски центар “ Браћа Милутиновић“. Судија Ненад Ђорђевић (Ариље). Стрелци: Божић у 8.. и 39. минуту.

СЛОГА- Голубовић, Петковић, Тошић, Ђорђевић, Николић ( Лукић), Божић ( Милосављевић), Ф.Филиповић (Југовић),  Андрић, Живковић ( Јанковић), Мијатовић, Јевтић), Костић.

ОМЛАДИНАЦ- Арсенијевић, Спасојевић, Каљевић, Брашњевић, Стевановић, Михаиловић, Пантелић( Марковић),  Колаковић (Смиљанић), Филиповић (Весковић), Курћубић (Чаловић),  Мајсторовић..

слога - омладинац

Победнички Слогин низ се наставља. Успела је да оствари трећу узастопну победу.Овај пут бодове у граду на Дрини оставио је Омладинац из Заблаћа. Мада су гости фењераши у лиги, игром су показали да заслужују  бар мало бољи пласман.  Изабраници тренера Владимира Јашића, лепим комбинација и сталном офанзивом нису дали противнику да направи било какво изненађење. Поново се истакао Милун Божић.

ДРУГИ ГОЛ МИЛУНА БОЖИЋА
ДРУГИ ГОЛ МИЛУНА БОЖИЋА

Оба гола постигао је из слободних ударац и оба су била тако лепа да се могу сврстати у оне који се виђају на европским теренима. Осим два гола, Бајинобаштани су могли да напуне мрежу Омладинца. Неодлучност и непрецизност нападача у завршници највише је крива за то.

СЛОГА - ОМЛАДИНАЦ 2: 0

-Да искрен будем, мало сам се прибојавао ове утакмице. Омладинац је дошао као последње пласирани на табели са жељом да покуша доћи до једног бода. Видело с  то и у игри, јер су се Чачани определили на затворену варијанту. С друге стране бојао сам се опуштања мојих играча после две узастопне победе. Играчи на терену су показали да су моје мале стрепње биле неоправдане. Играли смо добро, дали два гола, створили неколико гол шанси, само млади Филиповић није искористио 3-4. Не замерам му, млад  је, важно је да улази у шансе. Верујем да ће бити и његових голова. Радује ме сигурност у игри. Гостима нисмо дозволили ниједном да озбиљније угрозе голмана Голубовића. Једино што ме брине је повреда Живковића- каже тренер Слоге Владимир Јашић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

три + девет =

Pin It on Pinterest