Трибином у Црвици почела кампања за изборе у Републици Српској

 

-Национални парк „Дрина“ и археолошки парк „Римски Муниципијум“ су гарант развоја средњег Подриња и за опстанак Срба на подручју Осата- речено на трибини у Црвици

 

Република Српска и односи са Србијом на првом месту – ово је мото са којим СНСД, водећа партија у Републици Српској, улази у изборе на свим нивоима, који ће се одржати у БиХ и Републици Српској у октобру ове године.

Трибином под називом „Српска на првом месту“, у Црвици је званично отпочела предизборна кампања за изборе у Републици Српској. На трибини, која је била добро посећена, говорили су др Лазар Продановић, хирург у Здравственом центру у Зворнику и посланик у Скупштини БиХ, др Радомир Павловић, председник Општинског одбора СНСД у Сребреници, и Драгић Глишић, одборник у Скупштини општине Сребреница.

Др Продановић је нагласио да СНСД води мирољубиву политику а њен председник и председник Републике Српске Милорад Додик политику добросуседских односа и одрживог суживота свих народа у Српској и БиХ.

Најбољи могући односи на свим новоима Републике Српске и Србије су гарант за развој и просперитет Подриња – истакао је др Павловић у обраћању народу Црвице. Само јединство српског народа и свих српских партија у Српској су гарант за континуитет такве политике и просперитет Подриња, са леве обале Дрине. Др Павловић је изнео и нову визију Подриња у наредном периоду у успостављању институција и јавних установа Републике Српске у Скеланима. Национални парк „Дрина“ и археолошки парк „Римски Муниципијум“ су гарант развоја средњег Подриња и за опстанак Срба на подручју Осата.

Одборник у Скупштини општине Сребреница Драгић Глишић је истакао значај јединства српског народа на предстојећим изборима у Републици Српској и навео пример протеклих избора за начелника општине Сребреница Младена Грујичића. „Надамо се  да ће СНСД окупити све партије српског народа  у Српској око једног кандидата, Милорада Додика, за члана Председништва БиХ из реда српског народа, и на тај начин сачувати Републику Српску, тековину борбе српског народа за очување свог идентитета у БиХ – нагласио је Глишић.

 

Цветко Петров Стојкановић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 16 =

Pin It on Pinterest