Златиборска окружна лига: ВИШЕСАВА СВЕ БЛИЖА ВРХУ

VisesavaВишесава Visesava

Фудбалска  дружина из Вишесаве, истоименог клуба, игра добро у јесењој сезони Златиборске окружне лиге. Млади председник Филип Арсенијевић, уз подршку дугогодишњег председника Александра Аксентијевића и још неколико чланова управе , својски се труди да Вишесавци  буду препознатљиви у Регионалној лиги Златиборског округа. И док је он нешто умеренији, поједини играчи су знатно већи оптимисти па најављују да ће бити озбиљан кандидат у трци за прво место. Све досадашње утакмице одигране су добро, изузев оне против Бакионице у којој је претрпљен пораз на свом терену. После 8. кола Вишесава заузима 3. место. Чајетина има шест бодова више, а Савинац пет.

Visesava 1

ВИШЕСАВА –ЈЕДИНСТВО  3:2 (3:0)

СЦ „Браћа Милутиновић“. Судија: Бојан Марковић (Ужице)  Стрелци: Крстонијевић у 9. и 14, Ђорђевић у 18. За  Вишесаву, а Драшкић у 64., и Ђурђић у 77. за Јединство. Црвени картони: Живановић (Вишесава), Вујић ( Јединство ) у 85. минуту.

ВИШЕСАВА- Аћимовић, Б.Василић  (Живановић), Агатоновић, Вуковић, Стевановић, Н.Василић, Ђорђевић, Јашић, Крстонијевић, Ивановић, Мијатовић.

ЈЕДИНСТВО –  Синђић, Јевтић, Савић, Видић, Ђурђић, Радовановић, Голубовић, Пејић, Филиповић ,Драшкић, Вујић.

Играч утакмице: Александар Крстонијевић (Вишесава).

Visesava 1

 

Домаћин је одлично почео утакмицу. За девет минута, од 9.до 18. постигао је три гола. Нарочито је био леп Крстонијевићев  гол из 14. минута, прави за ТВ шпице. Чинило се да ће гости из Каленића доживети убедљив пораз. То се није десило јер су боље заиграли после примљених голова. Квалитет су показали у другом полувремену када су дали два гола и стално држали резултатску неизвесност до краја

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest