Златиборска лига: ПЕРУЋЦУ ТРИ, ВИШЕСАВИ БОД

Екипа Перућца из истоименог местаФК Перућац
Детаљ са утакмице Вишесава - Лазарица, домаћину само бод
Узбудљиво на утакмици Вишесава -Лазарица

У среду, 12. септембра, одиграно је ванредно коло у Златиборској окружној лиги. Перућац је на свом терену победио Савинца са 4:3. Утакмица је имала пуно преокрета. Гости су водили са 2:1 после првог полувремена. Домаћин је успео да у других 45 минута постигне три, а прими само један гол и тако дође до важних бодова у трци за врх табеле. Два гола постигао је Максимовић, један Јевтић из пенала и Матић.

–  Олако смо ушли у утакмицу па нас је Савинац казнио у првом полувремену. У наставку је било много боље. Заслужено смо освојили бодове. Очекујем да ћемо наставити са добрим играма и борити се за врх табеле-каже двоструки стрелац и тренер Перућца Иван Максимовић.

Играч и тренер Перућца Иван Максимовић, заслужан за преокрет и победу свог тима
Двоструки стрелац, Иван Максимовић играч и тренер Перућца

Вишесава је на свом терену освојила само бод у игри са Лазарицом. Изабраници Ненада Кривокапића  у 70. минуту имали су два гола мањка. Убрзо је Агатоновић  самњио на 1:2. У финишу Мијатовић је из оправдано досуђеног пенала постигао гол за коначних 2:2. Председник Вишесаве Александар Аксентијевић био је незадовољан суђењем па је по завршетку утакмице жучно критикаовао судије.

                                                                                                             М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest