Западно-моравска зона- СЛОГА- ПАРМЕНАЦ 4:1 ( 2:0)

Божић у акцијиБожић у акцијиБожић у акцији

У игри са младом екипом из Чачка, у којој је било неколико бонуса, Слога је дошла до убедљиве победе. Осим четири гола, било је још неколико идеалних прилика, али Николић, Аврамовић, Божић и С. Живковић нису успели да их реализују на клизавом терену. Гости су уз почасни гол запретили два пута. Једном је Голубовић добро интервенисао, други пут ударац Кувељића био је непрецизан.

Sloga -Parmenac

На први гол није се дуго чекало. Први добар напад Подрињаца у другом минуту донео им је корнер. С. Живковић га је лепо извео па је млади Милосављевић са око 8 метара погодио мрежу Чачана. Два минута касније Божићев шут са 16 метара био је јак и прецизан, неодбраљив за Ђуровића. После тога Слога је имала сталну иницијативу, али до промене резултата није дошло.

Милосављевић постиже први гол за Слогу
Милосављевић (10) постиже први гол за Слогу

У других 45 минута  Бајинобаштани су играли потпуно офанзивно. На 3:0 повисио је Аврамовић из пенала који је досуђен после обарања Божића у казненом простору. Последњи гол за Слогу био је аутогол Мечанина. Он је покушао да лопту пошаље у корнер, али је она завршила у мрежи. У самом финишу Парменац је постигао почасни гол. Стрелац је био Видаковић из слободног ударца искоса са 17. метара. Млади голман Павловић није најбоље реаговао па се заједно са лоптом нашао у мрежи.

Тренер Владимир Јашић није могао да рачуна на повређеног Илића, Костића, Глигића и Тошића који је паузирао због картона. Против Парменца играли су : Голубовић ( Павловић), П. Живковић, Андрић, Ђорђевић, Петковић, Николић, Божић ( Лукић), Аврамовић ( Ђерић), Милосављевић ( Јевтић),  С.Живковић, Мијатовић ( Југовић).

– Целе недеље сам играчима говорио да морамо ући опрезно у ову утакмицу. Парменац је последњи и већ се рачунало на бодове. Најтеже је добити такве утакмице. Добро смо почели, дали два гола и то је омогућило екипи да без оптерећења игра у наставку меча.И поред убедљиве победе, нисам најзадовољнији игром ни залагањем појединаца. Следеће недеље чека нас тешко гостовање у Заблаћу, чачанском предграђу. Надам се да ће се Ратко Илић опоравити и моћи да игра против Омладинца – каже тренер Јашић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest