Западно- моравска зона: СЛОГА –  ФАП  0:0

Слога - ФАПСлога - ФАПСлога - ФАП

Спортски центар „Браћа Милутиновић“. Судија : Милан Балиновац (Уб). Жути картони: Костић (Слога), а  Ђоновић, Ранитовић, Ковачевић, Никачевић, Јановић (ФАП). Црвени картон: Ковачевић (ФАП) у 58.минуту.

СЛОГА: Голубовић,  П.Живковић ( Николић), Тошић, Ђорђевић,  Божић, Аврамовић, Милосављевић,  М. Живковић, Мијатовић, Костић ( Јевтић), Илић.

ФАП: Којадиновић, Шалипур, Ђоновић,Тасић, Ранитовић, Колашинац, Ковачевић, Муратовић (Оташевић), Меховић ( Бојић), Никачевић, Јановић ( Ратковић).

Играч утакмице: Немања Којадиновић (ФАП).

СЛОГА - ФАП - ИЗЛАЗАК ИГРАЧА НА ТЕРЕН

У утакмици осредњег квалитета Слога и ФАП поделили су бодове. Слађи бод припао је гостима, а домаћину остаје да жали за пропуштеном приликом да победом  широм отвори српсколигашка врата. С обзирим да је главни конкурент Јединство Путеви изгубило меч у Севојну, било је 1:0 за домаћина, Бајинобаштани су међусобну разлику подигли на четири бода па могу знатно мирније да иду у госте „Путарима“ у наредном колу.

Утакмица у Лугу почела је опасним нападима гостију па је у 8. минуту Јановић уздрмао стативу.  Узвратио је истом мером Божић у 17. минуту. Исти играч у 27. минуту добро је шутирао искоса са десетак метара, али најбољи појединац утакмице, голман ФАП -а Којадиновић, био је на висини задатка. Велико узбуђење настало је у 35. минуту. М. Живковић је оборен у казненом простору „Камионџија“, али се није огласила пиштаљка младог судије  Балиновца. У 39. минуту лопта се нашла у мрежи гостију. Гол је поништен због наводног фаула над голманом. У последњим секундама првог полувремена Илић  се није најбоље снашао па је пропала још једна  гол прилика.

СА УТАКМИЦЕ СЛОГЕ И ФАП-а

Друго полувреме почело је  искључењем гостујућег играча Ковачевића у 58. минуту. Он је у прекиду револтирано шутнуо лопту ван стадиона. Тако је добио други жути картон па је морао у свлачионицу. Врхунац узбуђења десио се у 65. минуту када је досуђен пенал за Слогу после обарања М.Живковића у казненом простору  гостију. Илић је био неуспешан извођач најстрожије казне јер је Којадиновић мајсторски зауставио његов шут. Напади Слоге никако нису могли да донесу толико жељену предност. Једино је Илић погодио пречку. У 80. минуту  Божић је направио себи шансу, али његов ударац завршава у гол ауту.

-Нисмо имали довољно концентрације ни спортске среће да освојимо сва три бода која би нам много значила у наставку трке за пласман у Српску лигу. Испоставило се да је и овакав резултат погурао нас напред па сад имамо четири бода више у односу на практично јединог конкурента  за трон, Јединства Путеви из Ужица. Надам се да ћемо остати непоражени на гостовању код „Путара“ у наредном колу – каже тренер Слоге Владимир Јашић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest