Западно-моравска зона-Победа Слоге у Лучанима

Слога славила победу у ЛучанимаДруга победа фудбалера Слоге

ЛФК МЛАДОСТ-СЛОГА  1:3  (0:1)

Лучани- Судија Ненад Ђорђевић (Ариље). Стрелци: Тешић у 50. за Младост, а Божић у  21,71. и Ивановић у 55. минуту за Слогу.

ЛФК МЛАДОСТ-Ковачевић, Томић, Јараковић, Вукашиновић (Плазинић), Вукомановић, Мићеновић, Бабић, Дракушић (Петровић),Тешић, Кијевчанин, Ристовић.

СЛОГА- Голубовић, Андрић, Милосављевић, Ж. Костадиновић, Ђорђевић, Ђурић,  Ивановић (Јанковић), Божић, М. Костадиновић, Николић (Станић), Јашић.

После слабог старта, Слога  се стабилизовала и у последња два кола забележила је победе над Полетом из Трбушана и Младости из Лучана. Утакмица  са лучанским зонашем играна је под рефлекторима. Бајинобаштани су изненадили домаћина, који важи за кандидата за трон. Цела екипа заслужује похвалу уз напомену да је блистао двоструки стрелац Милун Божић. Гол за Младост дао је Тешић, родом је из Бајине Баште.

-Имали смо проблема на старту јер су нас пред сам почетак напустили први стрелац Филиповић и штопер Максимовић. Полако смо превазишли то и почели да играмо добро и ефикасно. Пробудили су се стрелци па су на последње две утакмице дали шест голова. За игру у Лучанима цео тим заслужује похвалу. Очекујемо да у преосталом делу првенства играмо још боље-каже тренер Слоге  Владислав Росић.

Слогине млађе селекције такмиче се у Другој Западно моравској лиги. Играју врло добро, знатно боље у односу на пролећну сезону.

       
У Златиборској окружној лиги

ПОБЕДЕ ПЕРУЋЦА И ВИШЕСАВЕ

У Златиборској окружној лиги Перућац игра одлично. На половини јесење сезоне заузима друго место на табели. Водећи је Јасен из Бродарева. Перућани су у последњем колу победили Први партизан са 4:3. Вишесава је такође била успешна, са 4:1 савладала је на свом терену Лауша и све је ближа средини табеле.

                                                                                                              М.А

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest