Турнир „Славко Рабасовић Рабас“- ЛУКОМ ПОБЕДНИК

Екипа Лузкома у финалу савладала ЉубовијуЕкипа Лукома победник турнира
Лечић уручио победнички пехар капитену Лукома
Ненад Лечић уручио пехар победнику турнира
Детаљ са финалне утакмице
Са меча Луком -Љубовија

Екипа Лукома из града на Дрини редом је рушила фаворите и заслужено у финалу у пуној Градској хали савладала Љубовију на турниру „Славко Рабасовић Рабас“. Лукомовци су полувреме завршили са три гола предности. За само шест минута у наставку Љубовија је изједначила. Луком је затим постигао пет узастопних голова и тако стекао недостижну предност.

Са утакмице за треће место
Пин бет и Биљић компани играли за треће место

У борби за 3. место Пин бет и Биљић компани играли су 1:1. На пенале победа је припала Пин бету.

Најбољи стрелац турнира је Милован Филиповић са 17 голова. Најбољи играч је Марко Божић, обојица су из победничке екипе. Назив најбољег голмана припао је  Предрагу Тодоровићу из Љубовије.

Победник турнира добио је 180 хиљада динара, другопласирној екипи припало је 90, а трећепласираној 30 хиљада динара. Награде најбољима уручили су председник Спортског савеза Петар Ракић, већник у Скупштини опшине задужен за спорт  Ненад Лечић и син Славка Рабасовића Горан Рабасовић. Представник Спортског савеза Дејан Тимотијевић уручио је захвалнице спонзорима турнира.

Турнир је окупио 16 екипа из Ужица, Ваљева, Љубовије, Косјерића и Бајине Баште.

У паузии између утакмице за треће место и финалног сусрета публици су се представили млади фудбалери Слоге који се такмиче у Мини – макси лиги Ужица.

ЛУКОМ- ЉУБОВИЈА  9:7 (3:0)

 Градска хала. Гледалаца 1.100. Судије : Младен Глигоријевић и Небојша Савић (Ужице). Стрелци Божић у 12, 32,35, 38, Филиповић у 14,19,30,37, Лекић у 34. за Луком, а  Тодоровић у 22,39, Илић у 25,39, Петровић у 28, Вуковић у 32, 40. за Љубовију.

ЛУКОМ: Марковић, Максимовић, Александрић, Д.Филиповић, Божић, М.Филиповић, М.Максимовић, Јанковић, Лекић, Аврамовић, Стевановић, Веселиновић.

ЉУБОВИЈА: Тодоровић, Илић, Павловић, Ђорђић, Крстић, Вуковић, Петровић, Димитријевић, Кнежевић, Марковић, Севић.

                                                                     Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest