Турнир „Славко Рабасовић Рабас“ ЉУБОВИЈА И ЛУКОМ У ФИНАЛУ

Турнир Рабас, Радост играча Лукома који играју и финалуРадост игрча Лукома

 

Турнир- Рабас
Луком – Биљић компани
Љубовија - Пин бет турнир Рабас
Љубовија -Пен-бет

 

Синоћњим полуфиналним утакмицама турнир „Славко Рабасовић Рабас“ ушао је у завршну фазу. Интерес за утакмице, које су дале финалисте, био је велики. Градска хала је била пуна.

У првом сусрету састали су се Биљић компани и АД Луком. Лукомовци су на старту повели голом Божића. Уследио је преокрет  па је Биљић компани повела са 2:1. Захваљујући понајвише троструком стрелцу Божићу, Луком је направио преокрет и остварио убедљиву победу од 5:2.

-Борили смо се као лавови против врло квалитеног састава Биљић компани. Победа је сасвим заслужена. Учинићемо све да тријумфујемо и у финалу-каже Марко Божић.

У другој утакмици готово сви су очекивали победу Пин бета. Међутим, тако нису мисллили момци из Љубовије. Успели су да утакмицу заврше нерешеним резултатом. Било је 1:1. Гол за Љубовију дао је Драган Вуковић, а за Пин бет Дејан Ђорђевић. Било је обострано шанси, знатно више за Пин бет, али је голман Љубовијана одлично обавио посао. У пенал завршници победу Љубовији је донео голман Предраг Тодоровић савладавши колегу Марка Павловића у трећој  пенал серији.

-Мислим да је Пин бет за нијансу био бољи, имао је више зрелијих шанси. После изједначења, ми смо се разиграли и успели да стигнемо до пенала где смо ми били бољи. Биће тешко у финалу, али се надамо да можемо до прве награде вредне 180 хиљада динара- каже Драган Виковић из Љубовије.

Данас( уторак) у 18 часова одиграће се утакмица за треће место између Биљић компани и Пин бета. Потом ће уследити утакмица младих фудбалера из Слогине фудбалске школе. Финале је у 20 часова а преносиће га директно ТВ 5 из Ужица.

   Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest