Турнир „Славко Рабасовић-Рабас“ – Две победе АС превоза

Теће коло турнира Славко Рабасовић РабасЕкипа АД Луком

Готово пуна Градска хала уживала је у утакмицама трећег кола Турнира „ Славко Рабасовић Рабас“. Било је то вече екипе АС превоза на чијем је голу стајао одлични  Александар Аћимовић. Она је лако „превезла“ екипу Еко брвнаре коју су чинили играчи ФК    Перућац. Савладали су је са 4:0. Још бољу игру пружио је АС превоз против екипе Мики Тома па је коначан резултат био 6:1. Најжешћа борба водила се у сусрету Наменске УЕ из Ужица и комбинованог састава Ноншаланције коју је предводио тренер Радојко Веселиновић. Ноншаланција је повела са 2:0 после сјајних напада у којима је кључну улогу имао њен голман Мирослав Симић. И кад се чинило да су се Ужичани предали, средином другог полувремена за два минута успели су да изједначе. До краја сусрета обе екипе имале су прилике за победу, али ниједна није успела да искористи своју шансу.

Фудбалски турнир  Славко Рабасовић Рабас
Неизвесно до краја

– Сами смо криви што смо испустили два гола предности, али остаје утисак да су судије из Ужица биле наклоњене својим земљацима. Имали смо и пех да нам се повреди Вуковић-каже голман Ноншаланције Мирослав Симић. АД Луком, појачан са Душаном Јанковићем, остварио је убедљиву победу над екипом Рабас конфекција и практично осигурао наступ у осмини финала. Утакмица између Ноншаланције и Илије копа није играна јер је снег омео Ваљевце да дођу. Стигли су до Дебелог брда где им се на путу попречио камион па је саобраћај прекинут.

Резултати трећег кола:  АС превоз-Еко брвнара 4:0,  АД Луком-Рабас конфекција 6:2,  Ноншаланција- Наменска УЕ 2:2, АС превоз-Мики Тома 6:1.

Вечерас од 17 часова играју се утакмице четвртог кола у којима се састају Љубовија-АШ Рогић, Биљић компани-Вишесава, Ноншаланција-Кафе Карађорђе, Еко брвнара-Мики Тома,, АС превоз Јела ББ, Илија коп –Карађорђе.

                                                                           Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest