Српска лига Запад: Слога – РСК  1:1 ( 1:1)

Миловановић у акцијиМиловановић у акцијиМиловановић у акцији

Фудбалери  Слоге  у 12. колу Српске лиге Запад  играли су данас пред својим навијачима  са екипом РСК из Раброва . Меч је завршен без победника, било је на крају  1:1. Оба гола постигнута су у првом полувремену. Слога је рано дошла у вођство, већ у  11. минуту  затресла се мрежа голмана РСК Лучића а стрелац је био Миловановић. Са десетак метара пласирао је лопту  у десни доњи угао.  Имали су домаћи шансу да повећају резултат  и можда већ тада реше питање победника.  Идеалну прилику пропустио је Ђорђевић, његов ударац са седам – осам метара,  завршио је поред гола. Знали су то гости да казне у последњим тренуцима првог полувремена. Ветеран у екипи из Раброва Предраг Лука, некадашњи првотимац београдског Партизана,  зналачки је проиграо своје саиграче, а Матић је из непосредне близине матирао немоћног Голубовића.

СЛОГА - РСК - Живковић у продору
Живковић у продору
Ђорђевић није успео да надмудри капитена РСК Милосављевића
Ђорђевић није успео да надмудри капитена РСК Милосављевића

Очекивало се да ће силне промене које је у другом полувремену у тиму Слоге извршио тренер Костић донети бољу игру . На жалост то се није догодило, игра Слоге се напросто распала , играло се нервозно и неповезано. Чак су гости могли однети и сва три бодa , након грубих грешака одбране Слоге  нападачи РСК-а су имали две стопостотне шансе да савладају Голубовића.

СЛОГА – Голубовић, Радовић, Живановић (Веселиновић), Ђорђевић (Костић), Ђукић, Живковић (Глигић), Тешић, Ћоровић (Николић), Божовић, Божић Марко, Миловановић (Џелебџић).

Судијска тројка из Крагујeвца, са главним арбитром  Душаном Стефановићем коректно је обавила свој део посла.

Након данас одиграних утакмица прва два места на табели са по 22 бода  држе Јединство (Уб) и Слога (Пожега), следе  Таково и чачански Борац са 21, Смедерево, Мачва (Богатић)и ужичка Слобода са по 20, Млади радник )Пожаревац) је осми на табели са 19 , а Слога сада са 18 бодова је девета. Данашњи противник Слоге РСК из Раброва (општина Кучево) је на 15. претпоследњем месту са 6 бодова , а  Трепча  са 4 бода  је на самом зачељу.

У наредном 13. колу Слога је гост,  путујe у Богатић где ће се састати са домаћом Мачвом.

Р.Б.- Фото – М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest