Спортски викенд: Други пораз Слоге, одличан старт Вишесаве

Алмир Брунчевић је дошао из Новог ПазараАлмир Брунчевић је дошао из Новог ПазараАлмир Брунчевић је дошао из Новог Пазара

У другом колу Српске лиге Запад Слога је на гостовању у Љубићу поражена од Полета са 4:2 ( 1 :1 ). Слога је повела у 17. минуту преко Андреја Арсића , домаћин је успео да преокрене резултат и поведе, а Михајло Стојановић је у 83. поравнао резултат. И када се очекивало да ће  Бајинобаштани са овог тешког гостовања однети бар бод, у  финишу је одбрана поклекла и примила још два гола. У првом колу Слога је доживела минимални пораз у у Смедереву од истоименог клуба. Гол је примила из сумњивог пенала у 10. минуту. У финишу је имала прилике да стигне до бода, али  Брунчевић и Лакушић  нису их искористили. У трећем колу домаћин је Слоги из Пожеге.

ПОЛЕТ - СЛОГА
ПОЛЕТ – СЛОГА

У овогодишње првенство Слога је ушла са новим снагама јер су тренер Зоран Костић и осам стандардних првотимаца променили средину. У улози шефа стручног штаба је млади Стефан Радисављевић коме помажу Светлан Андрић и Зоран Новаковић. Уз њих је чак 10 новајлија, Лазар Стојановић, Марко Радојевић, Никола Арсенијевић, Лазар Радуновић, Вукан Ковач, Андреј Арсић, Алмир Брунчевић, Александар Ђоковић, Михаило Стојановић, Милош Лакушић.

-Изузев Ђоковића, сви остали су млади неафирмисани играчи. За њих је ова лига велики изазов. Очекујем да ће уз првотимце из минулог првенства, Голубовића, Костића, Филиповића, Милосављевића, Ђукића, Николића и Џелебџића  сазревати и тако заједничким снагама испунити клупске амбиције везане за опстанак у лиги – каже тренер Стефан Радисављевић.

Златиборска окружна лига

ОДЛИЧАН СТАРТ ВИШЕСАВЕ

У првом колу Златиборске  окружне лиге Вишесава је на гостовању у Сечој Реци победила Сечицу са 5:1 и тако најавила да ће играти значајну улогу у новом првенству.  Вишесавци су повели у 8. минуту голом  Давида Јанковића. Игор Ивановић постигао је гол у 40.минуту. Домаћин је смањио предност гостију у  65. минуту преко  Младена Стојановића.  У 77. Минуту Светлан Андрић постиже гол за Вишесаву. Исто то чине  Милош Малешевић у 80.  и Игор Ивановић у  84. минуту.

Давид Јанковић ФК Вишесава
Давид Јанковић ФК Вишесава

-Наш тим играо је одлично. Сви заслужују похвале. Посебно бих истакао  Андрића, који је дао гол и био асистент код још три поготка, и двоструког стрелца Игора  Ивановића. Следећу утакмицу играмо на свом терену против Првог партизана из Ужица па потом гостујемо у Кремнима.  Већ за друго коло бићемо играчки јачи јер ћемо моћи да рачунамо на Николу Митровића, дошао из лајковачког Железничара, и бивше Слогине играче Милету Глигића и Јована Савића – каже председник клуба Филип Аксетијевић.

Осим  поменутих, играли су  још Александар Аћимовић, Милија Јовановић, Бојан Марковић, Урош Петковић, Зоран Симић,Ђорђе Тошић, и Бојан Милановић. У другом полувремену прилику је добио Немања Петровић.

ПОРАЗ ПЕРУЋЦА

Перућац је у првом колу био гост Слоге из Сјенице. Према речима тренера Радоја Крсмановића, Перућани су у првих 10 минута примили два гола. Исто се поновило и у последњих 10 минуту што их је одвело у пораз од  0:4. Крсмановић истиче да имају мало играча и да су већина без искуства.

СЕКУЛИЋ ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ФК ВИШЕСАВА

Филип Аксентијевић и Драгомир Секулић
Филип Аксентијевић и Драгомир Секулић

Нови председник Скупштине ФК Вишесава је Драгомир Секулић“Сека“, дугогодишњи генерални секретар ФК Слога. Дужност председника  клуба и даље ће обављати Филип Аксентијевић,а секретара Зорица Павловић. Нови члан Управног одбора је Биљана Јоксић.

-Прихватио сам да будем председник Скупштине јер желим да помогнем да Вишесава створи добру играчку базу и буде међу кандидатима за врх табеле- вели Драгомир Секулић.

 

   ПОРТАЛ ББ ГЛАС   

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest