ФК СлогаФК СлогаФК Слога

ПОВРАТАК КАПИТЕНА ГОЛУБОВИЋА

Једна од занимљивијих утакмица 8. кола Српске лиге „ Запад“ одиграће се у Бајиној Башти. У комшијском дербију са ГФК Слободом Подрињци желе да прекину неугодну серију од  три узастопна пораза . Одбрана ће добити на чврстини, јер се после две утакмице паузе,  у тим враћа опорављени капитен голман  Дејан Голубовић а вероватно и нападач Ћоровић.

-Прави је тренутак да се издигнемо и зауставимо  непријатну серију пораза којој су, уз нас, кумовале  неке судијске одлуке и, а и срећа није била наш савезник. Респектујемо Ужичане, овај пут бодови ће остати у Подрињу – каже капитен Слоге Дејан Голубовић.

Занимљиво је да су у Слогином играчком погону Ђорђевић, Илић, Живановић, Божић, Глигић, Мијатовић бивши играчи Слободе. У стручном штабу помоћници Зорана Костића су Светлан Андрић, Милан Милановић и Зоран Новаковић, такође бивши првотимци Ужичана.

Из Слогиних редова у етар одлази позив верним навијачима да се окупе у што већем броју и помогну  да се освоје бодови у игри са гостом из Ужица. Нападачи обећавају да је дошао крај бацању низ воду гол шанси и да ће мрежу гостију затрести онолико пута колико то буде потребно за три бода.

Утакмица се игра сутра ( субота) у СЦ „ Браћа Милутиновић“ , почетак је у 15 часова.

М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest