Слога победила Јасен 2:0- Стрелци Андрић и Николић

Пријатељска утакмица ФК Слога - ФК Јасен из БродареваПредах у полувремену: тренер Росић саветује играче

 

У другој контролној утакмици, прву је одиграла 2:2 са Дрином из Љубовије, Слога је на свом терену за противника имала Јасен из Бродарева, јесењег првака Златиборске окружне лиге. Изабраници тренера Владислава Росића нису дозволили изненађење па су забележили победу од 2:0.

Све је било готово за пет минута у првом полувремену. Мрежу гостију начео је Андрић у 27. минуту. Умакао  је одбрани гостију и са 15 метара лобовао голмана Живановића који је истрчавањем покушао да заштити своју мрежу. Пет минута касније Николић је одлично реаговао и постигао други гол за Бајинонобаштане. У 38. минуту домаћин је извео добар напад по левој страни, Милосављевић је центритрао а Андрић затресао мрежу Јасена. Главни судија Жељко Јовановић, на интервенцију свог помоћника, поништио је гол. Јасен, у коме су играла три играча из Бајине Баште, Ђорђе Тошић, Душан Јанковић и Милош Малешевић, покушавао је шутевима са дистанце да угрози голмана Голубовића, али безуспешно.

Тренер Јасена Белим Садиковић саветује своје пулене у полувремену

 

У другом полувремену тренер Росић дао је прилику младим Слогиним играчима. Слога је утакмицу почела у саставу: Голубовић, Андрић, Милосављевић, Ђорђевић, Костадиновић, Ђурић, Јашић, Ивановић, Митровић, Николић,  Јевтић. Играли су још:  Филиповић, Маринковић, Танасијевић, Савић, Живановић, Мијаиловић, Трифуновић, и ВукајловићСледећу контролну утакмицу Слога ће одиграти против Будућности Крушик из Ваљева.

                          М.А.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest