Слога боља од Црнокосе, Милун Божић двоструки стрелац

ByББ ГЛАС

7. август 2020. , ,
Стартна постава СлогеСтартна постава Слоге

 

У припремној утакмици пред почетак првенства у Западно-моравској зони Слога је јуче на игралишту у Перућцу победила Црнокосу из Косјерића са 3:0. Голове за Бајинобаштане постигли су Николић у 49, Божић у 51. и 83. минуту. Тренер Владимир Јашић  пружио је прилику свим кандидатима за први тим. Утакмицу су почели : Павловић, П.Живковић, Андрић,  Мијатовић, С.Филиповић, Ђерић, Милосављевић, Божић, Лукић, Југовић и Јанковић. У другом полувремену играли су Голубовић, Николић, Јевтић, Тошић, Ђорђевић, Ф.Филиповић, Петровић, М. Живковић и Петковић.

Играло се квалитетно и ефикасно
Играло се квалитетно и ефикасно

Мрежу Косјерићана начео је Николић из слободног ударца са готово 30 метара. На 2:0 повисио је Божић ефектно главом после изведеног корнера од стране М.Живковића. Божић се у стрелце уписао и у финишу лепим голом постигнутим са око 18 метара.

Гости су имали најбољу прилику у 39. минуту када је млади  С.Филиповић оборио  Јанковића , а судија Јован Јевтић показао на пенал. Шутирао је Јоксимовић, али је 16-годишњи Слогин голман Павловић одлично реаговао и сачувао мрежу.

Слога - Црнокоса-Дуел Југовића и Ђокића
Дуел Југовића и Ђокића

– Честитам моји играчима на заслуженој победи. Било је добрих акција и голова,  нарочито у другом полувремену. Задовољан сам односом према игри и трчањем. Није лако дати три гола на једној утакмици. Још увек тражимо најбољу поставу. Имаћемо још 3-4 контролне утакмице па ће шансу добијати сви играчи. Верујем да ћемо спремни дочекати екипу Јасена у првом колу на нашем терену. Због ситуације са корона вирусом, има много непознаница како ће све изгледати у првенству. Мислим да ће се после неколико кола ситуација искристалисати, знаће се ко су фаворити за врх-каже тренер Слоге Владимир Јашић.

Слогин најбољи појединац у игри са Црнокосом био је Милун Божић. Осим два лепа гола  имао је пуно добрих потеза.

– Били смо одлични у првом и другом полувремену. Искусни играчи су одиграли како треба, млади су се наметнули. Противник је био добар, терен такође. Надам се да ћемо наставити са добрим играма и имати успеха у превенственим утакмицама- вели Милун Божић.

                                                                               Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest