Преокретом до трећег тријумфа: СЛОГА – СЕВОЈНО 3:1 (0:1)

ByББ ГЛАС

29. септембар 2018. , , ,
Зона Првенство Слога - СевојнкоИзлазак играча Слоге и Севојна на терен

 ПОсле преокрета у другом полувремену Слога је успела да савлада врло добру екипу Севојна  идентичним резултатом као и у претходна два кола – 3:1. Гости су први дошли у вођство у 32. минуту, стрелац је био Ивановић.  Тек средином другог полувремена бајинобаштански зонаш успео је да сломи отпор жилавих гостију. Њихову мрежу први је начео Милун Божић у 62. Ивановић је Слогу довео у воћству у 74. а два минута касније ветеран Дејан Тарабић повисио је на 3:1 и тиме  домаћину осигурао трећу узастопну победу.

 

ФК Слога - ФК Севојно
Детаљи са утакмице Слога -Севојно

Слога је Севојну супроставила овај састав: Голубовић, Андрић ( Станић),  Милосављевић, Ђурић, Ж. Костадиновић, Николић ( Стевановић), Ивановић, Божић, Јанковић ( Тарабић), М.Костадиновић, Јашић.

 

  Р.Б.  – Фото: М.А.

————————————————————————————————————————

На стадиону „Браћа Милутиновић“ данас у  15 часова фудбалери домаће Слоге  дочекују екипу Севојна. Гости су у претходних пет   кола сакупили 10 бодова и налазе се на десетом месту на табели Западно-моравске зоне. Слога има три  бода мање  и седма је на табели.

Биће то занимљив  дуел две екипе које се веома добро знају годинама гајећи  међусобно ривалство.  Слога се коначно пробудила и у ову утакмицу улази са много више самоузпоздања  својих фудбалера. У претходна два кола забележили су две победе, на домаћем терену савладали су Полет из Трбушана са 3:1, а истим резултатом у Лучанима  поражена је фаворизона екипа ЛСК Младост. Слога је на тој утакмици први пут играла под светлошћу рефлектора.

Ако данас оствари победу над Севојном Слога ће знатно поправити  положај на табели, наћи ће се у горњем делу табеле. У 7. колу бајинобаштански зонаш игра у гостима против аутсајдера,  домаћег Драгачева,  екипе која је чврсто прикована на дно табеле, без иједног освојеног бода.

Од наших клубова који се такмиче у Златиборској окружној лиги  данас екипа Вишесаве  игра  у Ужицу где ће одмерити снаге са Првим партизаном, док је ФК Перућац у овом колу слободан.

Р.Б.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest