Oкружна лига – Перућац и Вишесава се боре за плеј оф

Sa utakmice Visesava Perucac (1)Sa utakmice Visesava Perucac (1)

У Златиборској  окружној лиги од јесенас првенство се игра  тако што су клубови подељени у две групе. Свака од њих има по девет клубова.  По четири првопласирана  бориће се у плеј офу  и тражити пут до зонског ранга. Остали иду у плеј аут  где ће се борити за опстанак.

Оба бајинобаштанска представника у тој лиги такмиче се у групи Б која је знатно квалитетнија од групе А. Након 13 кола  Перућац  је заузео 4. место са 23 бода. Седам утакмица је добио , два пута играо нерешено и доживео четири пораза..

-У другом делу првенства играли смо боље. Имамо мали фонд од свега 14 играча. Надам се да ћемо успети да се пласирамо у плеј оф- каже тренер Радојко Веселиновић.

Вишесава је играла добро све до последња четири кола када је имала исто толико киксева. Уместо да остане на челу табеле, морала се спустити на  пето место са 20 бодова. Јесенас је имала  6 победа, два пута играла  је нерешено и нанизала пет пораза.

– Финиш нам је био врло лош. Нисмо очекивали да ћемо изгубити заредом четири утакмице, од тога две на свом терену. Остаје нам да се надамо бољим играма и пласману у плеј оф – каже председник клуба Филип Аксентијевић.

М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest