Одбојкашки камп у Бајиној Башти: Таленти из шест градова

Кадети са тренерима Живановићем и ЈекићемКадети са тренерима Живановићем и Јекићем

 

Тренинг кадета у Спортској хали

 

Бајина Башта је место где се по први пут одржава одбојкашки камп за млађе категорије. Рад се одвија у две смене. Прва је почела 8. јула и трајаће до 16, а друга почиње 12. и такође ће трајати до 16. јула. Домаћин кампа је ОК Дрина из Бајине Баште.

-Кроз камп ће проћи 48 одбојкаша и одбојкашица кадетског и пионирског узраста. Учествују млади таленти из Ужица, Чачка, Лучана, Пријепоља, Ариља и Бајине Баште. Деца су смештена у хотелу Турист, а тренинзи се одвијају у Градској хали. Ово је прилика да се покажемо као добар домаћин како би камп наставио са радом и идућих година- каже Звездан Баштовановић, председник ОК Дрина.

Дужност тренера за мушке селекције обављају Ненад Живановић из Црвене звезде и Зоран Јекић из ОК Дрина. Са женским селекцијама раде Саша Берјан, тренер Партизана и Кристина Марковић из ужичког Јединства.

-У кампу су селктирана деца  са подручја Златиборског и Моравичког округа. Радимо два пута дневно од 10-13 часова и од  17-20 часова. Имамо одличан смештај у хотелу Турист, хала је такође одлична за рад. Близу смо ње па не губимо време у путовању- каже тренер Ненад Живановић.

Међу кадетима је и Немања Јовановић из ОК Дрина. Из истог клуба  у женској конкуренцији су Наташа Супуровић, Татјана Баштовановић,  Ена Савељић, Елена Попадић и Сара Филиповић.

Посету кампу најавио је Бајинобаштанин Лука Тадић, члан Црвене звезде, најбољи млади одбојкаш Србије у 2018. години кога је селектор Никола Грбић уврстио међу кандидате за државни сениорски састав.

                                                                             Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest