На 2. Сајму спорта у Бајиној Башти учествовало 16 клубова

Други Сајам спорта

 

 

У организацији Спортског савеза општине Бајина Башта 21. септембра одржан је 2. Сајам спорта. Учешће је узело 16 клубова, као и Спортски савез. Они су у Улици кнеза Милана Обреновића имали своје штандове на којима су изложили пехаре и медаље освојене на разним такмичењима, а у скоро свим спортовима одржана су промотивна такмичења. Наступли су KK Тара, KK Студент, ШK Бајина Башта, ОK Дрина, АСK  Гина ауто спорт, АСK Шампион, АСK Рид спорт, ПK Тара, Трибалион клуб, ОK Тара, ФK Слога, Стрељачка дружина  „Раденко Јовановић Раша“, KK Омладинац, Атлетски клуб Аутоцентар, ИО Бајина Башта и Спортски савез.

Учеснике 2, Сајма спорта поздравли су на отварању председник Спортског свеза Петар Ракић и Ненад Лечић, члан Општинског већа задужен за спорт.  Сајам је пратио  већи број грађана.

-Задовољни смо одзивом клубова и оним што су приказали. И реакција  спорттиста и грађана је повољна. Било је планирано да се ова манифестација одржи током пролећа, али временски услови нису то дозволили- каже Дејан Тимотијевић, на чију идеју је и почела ова манифестација.

Најбројније екипе имали су карате и одбојкашки клубови.

-Ово је лепо дружење спортиста, спортских клубова, тренера и спортских радника. Радо смо се одазвали позиву да учествујемо иако наш клуб није на листи оних који повлаче средства из општинског буџета- каже професор Драган Радовановић, тренер KK Тара.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest