Меморијални турниру у баскету „Војислав Гавриловић Војо“

Са 9. турнира Војо Гавриловић Војо у баскетуСа 9. турнира Војо Гавриловић Војо у баскету

 

 

 

 

Екипе учеснице меморијалног турнира
Екипа Банина

У организацији Спортског савеза општине Бајина Башта, минулог викенда одржан је 9. турнир у баскету „Војислав Гавриловић Војо“. Отворила га је Бојана Гавриловић, сестра трагично преминулог младог кошаркаша. Учешће је узело дванаест екипа из Бајине Баште.

Након дводневног надметања, прво место освојила је екипа „Пензионери“  за коју су играли Филип Ђукић, Перо Марковић, Урош Јокић, Урош Ђокић и Никола Радојичић. Друго место припало је саставу „Тандер“.  Предводио га је  Зоран Ристивојевић. Треће место заузела је екипа „Ђука и два вука“ предвођена Мирославом Симићем. „Јома и другари“ била је најмлађа екипа. Њен вођа био је Матеја Чолић. У такмичењу за најбољег тројкаша победио је  Урош Радојичић.

-Турнир су својевремено започели другови Војислава Гавриловића Воје. Од пре две године организацију је преузео Спортски савез општине Бајина Башта. Задовољни смо одзивом екипа и приказаним играма у којима се игра три на три. За најбоље обезбедили смо пехаре, медаље и мајице- каже представник Спортског савеза Дејан Тимотијевић.

                                                                                                Текст и фото: М.Андрић

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest