КК Студент: Отишао Пајевић, дошла тројица

Кошаркаши Студента са тренерима Станићем и АрсеновићемКошаркаши Студента са тренерима Станићем и АрсеновићемКошаркаши Студента са тренерима Станићем и Арсеновићем

 

И у наредном првенству Кошаркашки клуб Студент такмичиће се у Првој регионалној лиги Србије-група Запад. Припреме за нову сезону, која ће кренути половином октобра, почеће 10 септембра. У улози тренера биће Милутин Станић, помагаће му Јован Арсеновић.

Филип Пајевић наставља каријеру у Ивањици
Филип Пајевић наставља каријеру у Ивањици

-До почетка припрема знаћемо на кога можемо рачунати у првенственим утакмицама. За сада смо договорили сарадњу са плејмејкером Миланом Милошевићем. Он долази из Црнокосе из Косјерића. Раније је успешно играо за наш клуб. Из Црнокосе дошао је бек Миладин Ћубић, а из Београда центар Душан Змијаревић. Исписницу је узео Филип Пајевић. Он ће јесен провести у КК Ивањица. Настојимо да ојачамо бековски ред па ћемо ангажовати са стране још једног играча на тој позицији. Очекујемо да ће прилику за доказивање добити неколико младих кошаркаша пониклих у нашем клубу- каже председник КК Студент Милош Чолић.

Председник Чолић истиче да је први задатак да Студент очува ранг. Верује да дружина, коју предводи Михаило Селаковић, може направити и нешто више, уколико буде имала прилику за то.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest